ACCESORII PORTSCARI ERGORACK

Accesorii portscari ErgoRack.

Accesoriile multifunctionale fac din sistemul de portscari pentru furgonete si autoutilitare un sistem cu utilizari multiple pentru transportul scarilor si obiectelor cu lungime mare.

Portscara cu sitemul S-clamp

Carligul din parte frontala a suportului ajuta operatorul sa ridice si sa coboare scara pe plafon si de pe plafonul furgonetei.Cu ajutorul manerului mobil scara este urcata pe plafonul autoutilitarei si fixata intre cele doua carlige.Pentru a folosi sitemul S-Clamp operatorul sta in lateralul furgonetei.

Carligul din parte frontala a suportului ajuta operatorul sa ridice si sa coboare scara pe plafon si de pe plafonul furgonetei. Cu ajutorul manerului mobil scara este urcata pe plafonul autoutilitarei si fixata intre cele doua carlige. Pentru a folosi sitemul S-Clamp operatorul sta in lataralul furgonetei. Un dispozitiv de singuranta,asigura dispozitivul impotriva furtului.

Alte accesorii pentru sistemul de portscari:

 • Conduit Tube
  Tubul din aluminiu pentru tevi
  Tubul de aluminiu (2-5m lungime si 125 mm deschidere) poate fi inchis la ambele capete. Se monteaza cu ajutorul unor coliere pe barele transversale, interiorul fiind folosit in totalitate pentru transportul tevilor.
 • Opritoare
  Opritoare suplimentare se pot monta pentru a asigura un trasport mai sigur al marfurilor.

 • Girofar
  Un girofar poate fi montat cu ajutorul unor accesorii de prindere specifice.
 • Roller
  Un roller poate fi montat in partea din spate a sistemului portscari,pentru a permite o manevrare mai usoara la incarcarea si descarcarea scarii.