ACCESORII PORTBAGAJE FURGONETE

Accesorii portbagaje furgonete AluRack.

Diverse accesorii utile pentru furgonete si utilitare cum ar fi:sistemul S-Clamp, Tubul pentru trasport tevi, coliere de fixare pentru tuburi de plastic, suport pentru montare girofar si altele.

Sistemul S-clamp

S-Clamp, caracteristica unica pentru un transport eficient si usor pentru scari usoare și extensibile pe vehicule cu plafon mic.

Fiecare sistem S-Clamp asigură scara cu un cârlig asistat de un arc cu gaz. Cârligul de la partea din față a portbagajului ajută operatorii pentru a poziționa scara pe barele transversale. Prin utilizarea mânerului, cârligul vine în spate în poziție verticală și fixeaza scara pentru transportul în condiții de siguranță. Nu sunt necesare benzi și legături. Utilizarea unui lacăt previne furtul scării.

Un efect important este reducerea timpului de manevrare a scarii : timpul de incarcare descarcare a scarii poate fi redus de la 240 secunde (4 minute) la 20 de secunde ceea ce inseamna o reducere cu 80%. Aceasta investitie reprezinta un mare beneficiu.

Urmariti videoclipul pentru a va convice cum funtioneaza sistemul.

Alte accesorii pentru portbagaje:

 • Tubul din aluminiu pentru tevi
  Tubul de aluminiu (2-5m lungime si 125 mm deschidere) poate fi inchis la ambele capete. Se monteaza cu ajutorul unpr coliere pe barele transversale,interiorul fiind folosit in totalitate pentru transportul tevilor.
 • Opritor transversal
  Pentru pozitionarea si fixarea materialelor cu lugime mare.

 • Suport montare girofar
  Cu acest suport special,girofarul poate fi montat pe barele transversale.
 • Rola de incarcare pentru portbaj
  Rola poate fi montata in partea din spate a portbagajului asigurand o incarcare/descarcare facila a obiectelor de lungime mare.
 • Elemente de platforma
  Profile din aluminiu striat pot fi montatate pe partea de sus a barelor transversale pentru a forma o platformă de marfă (2-5 m lungime, latime 17cm).
 • Colier rotund de fixare
  Colier de fixare pentru tuburi de plastic standard.
 • Opritor pentru portbagaj
  Opritoare ajustabile pentru fixarea materialelor pe portbagaj.
 • S-Clamp
  Caracteristica unica pentru un transport eficient si usor pentru scari usoare și extensibile pe vehicule cu plafon mic.